kastriotet

Prishtinë, banorët pengojnë rindërtimin e xhamisë

Intervenimi i policisë ishte i nevojshëm në një mospajtim ndërmjet banorëve të një lagjeje në Prishtinë dhe zyrtarëve të Bashkësisë Islame. Këta të fundit nisën rindërtimin e një xhamie, e banorët po thonë se me rrethoja po u bllokohet rruga, njofton Klan Kosova.

Më shumë

Truprojet e Mbretit Izraelit David, ishin Ilirë

Përderisa gjejmë mes truprojave të Davidit, – që i bie të jetë pas vitit 1000 p.e.s., – Kerethitët dhe Pelethitët (kretanët dhe filistinët), na vendoset gjithashtu një kufi më i hershëm për periudhën në të cilën racat ballkanike-ilire [shënim i përk.: filistinët] arritën në Kretë e mandej lëvizën më tutje, …

Më shumë

SHBA zotohet të heq vizat për Dardanët

SHBA-ja do të heq vizat për banorët e Kosovës deri në 90 ditë për vizita në këtë shtet dhe punë biznesore. Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi, ka thënë se kjo është një e arritur e madhe për Kosovën ka ndodhur në Ëashington rreth heqjes së vizave nga SHBA-ja. Ai në një …

Më shumë