Etimologji

Dekodimi i kodit hyjnor të Kastriot Berissa-jt: 3PN999AL

Në tri gjenerata P….. e Nënës çdo antishqiptari,bythëkrisur tradhtarë; bagëtive mendjetashë të paarsimuara dhe për nderë të Arbërisë – AL = Albania. Numri tre poashtu simbolizon martesën dhe obligimin hyjnor të çdo shqiptari/e të shumëfishoj vetveten 3 herë dhe kësisoj ngritet nataliteti i kombit hyjnor të Zotit: GJAKUT TË BIJVE …

Më shumë

Magjike gjuha shqipe: PLISI – ETIMOLOGJI 

Aleksander Hasanas Dihet e njihet nga të gjithë se kjo lloje Kësule prodhohet krejtësisht duke përpunuar leshin e bardhë të deles. Pra është e kuptueshme se vet emri “Pilis” do të thotë; “prej leshi” dhe në gjuhën e vjetër shqipe e cila ende rruhet nëpërmjet dialektit të bukur Geg ashtu …

Më shumë

ETIMOLOGJI: Ja kuptimi i emrit Ankara

Origjina e fjalëve të gjuhëve të ndryshme mund të shpjegohet vetëm në gjuhën shqipe, prandaj sot për ju kam përzgjedhur kuptimin e emrit Ankara. Edhepse mund të cilësohet si banale prapë e vërteta duhet thuhet pavarësisht çfarëdo arsyetimi, prandaj shkrimi i mëposhtëm nuk preferohet për moshën nën 18 vjeç. Shkruar …

Më shumë