Aktuale

Prishtinë, banorët pengojnë rindërtimin e xhamisë

Intervenimi i policisë ishte i nevojshëm në një mospajtim ndërmjet banorëve të një lagjeje në Prishtinë dhe zyrtarëve të Bashkësisë Islame. Këta të fundit nisën rindërtimin e një xhamie, e banorët po thonë se me rrethoja po u bllokohet rruga, njofton Klan Kosova.

Më shumë