Aktuale

Përplasja për xhaminë në Llugaxhi, beteja vazhdon në gjyq

Ndërtimi i xhamisë ka ndarë në dysh banorët e fshatit Llugaxhi të Komunës së Lipjanit. Mirëpo, problemet e tyre janë thelluar edhe më shumë derisa këshilli i xhamisë së fshatit ka iniciuar një padi ndaj 12 bashkëvendësve të tyre, të cilët patën kundërshtuar ndërtimin e kësaj xhamie. Sami Retkoceri ka …

Më shumë

KASTRIOTËT E SHQIPËRISË: REAGOJNË KUNDËR QEVERISË ANTIKOMBËTARE TË EDI RAMËS & KUNDËR TERRORIT SHTETËROR TË TIJ NDAJ “DJEMVE TË LABËRISË”

Lëvizja Kombëtare “Kastriotët e Shqipërisë”  18 Qershor 2020 Drenicë, Shqipëri  Reagim Lëvizja Kombëtare “Kastriotët e Shqipërisë” reagon fuqishëm ndaj terrorit shtetëror “Greko-Rama” të shtetit shqiptar që fatkeqësisht është nën urdhërat e drejtëpërdrejta të shërbimit sekret e famëkeq grekomadh.  Reagojmë fuqishëm ndaj terrorit të ushtruar kundër “Djemve të Labërisë”, të cilët …

Më shumë

SKËNDERBEU ISHTE NIPI I GËRGURIT, PRINCIT SHQIPTAR TË POLLOGUT

Dr.sc.Ilmi VELIU (Me rastin e 17 janarit, dita e ndërrimit jetë e heroit tone kombëtar Skënderbeu). Ky shkrim i imi ka të bëjë më një polemikë që kemi pasur me profesorin tim të studimeve posdiplomike, Boban Petreski të Universitetit KM të Shkupit, ku arrita të mbroj punimin shkencorë “Skënderbeu në …

Më shumë

Deklaratë rreth provokimeve terroriste shtetërore greke ndaj Republikës së Shqipërisë

Lëvizja Kombëtare “Kastriotët e Shqipërisë”  16 Qershor 2020 Drenicë, Shqipëri  Deklaratë  Lëvizja Kombëtare “Kastriotët e Shqipërisë”, si lëvizje mbarëkombëtare që synon rikthimin në identitet Arbëror dhe bashkimin fizik të trojeve shqiptare në një shtet të vetëm kombëtar – Shqipëri të Bashkuar i bënë thirrje popullit shqiptar, klasës politike, shoqatave & …

Më shumë