Aktuale

Mustafa: As Grenelli, Borrelli, Lajcaku nuk mund t’i ndryshojnë kufijtë, të padenja deklaratat për ‘kasapimin’ e Kosovës

I pari i LDK’së Isa Mustafa ka thënë se askush nuk mund t’i ndryshojë kufijtë e Kosovës, as Grenelli, Borelli as Lajcaku nëse vetë ne besojmë se nuk ndryshohen. Ai gjithashtu ka thënë se është e padenjë që mos guximin tonë për t’iu përveshur dialogut ta arsyetojmë me rrezikun e ‘kasapimit’ të Kosovës. …

Më shumë

Shqipëria vendi me çmimin më të lartë të naftës në Europë

Sipas ‘Global Petrol Prices’, Shqipëria është shteti me çmimin më të lartë të naftës në Europë, duke lënë prapa Zvicrën, Gjermanin, Francën e shumë shtete më të zhvilluara, shkruan Gazeta Metro. Pandemia koronavirus ka bërë që në tërë botën çmimi i naftës të bie, pasi që po rritet teprica e …

Më shumë

Ura e qytetit kroat merr ngjyrat e flamurit të Kosovës

Qyteti i binjakëzuar me Prizrenin, Osijeku i Kroacisë, në shenjë të miqësisë dhe të solidaritetit në kohën e pandemisë ka ndriçuar monumentin më të famshëm të qytetit me ngjyrat e flamurit shtetëror të Kosovës. Ura e këtij qyteti ka marrë ngjyrat kaltër e verdhë duke reflektuar edhe në ujërat e …

Më shumë