Aktuale

Islami është duke pësuar rënien në vendet arabe

Arabët po thonë gjithnjë se nuk janë më fetare, sipas sondazhit më të madh dhe më të hollësishëm të ndërmarrë nga Lindja e Mesme dhe Afrika e Veriut. Gjetjet kanë treguar se si arabët ndjehen për një gamë të gjerë çështjesh, nga të drejtat e grave dhe migrimi në siguri, …

Më shumë

Mediu: Soros ka prishur balancat politike në Shqipëri

Kryetari i Partisë Republikane, Fatmir Mediu gjatë intervistës tek “I Ftuari” është pyetur nga gazetari Endri Xhafo dhe nëse George Soros përbën një rrezik për Shqipërinë dhe a është kthyer vendi ynë në një “epruvetë” eksperimentale. Republikani Mediu u shpreh se Soros njihet për mbështetjen e tij ndaj axhendave të …

Më shumë

E besuara e Merkelit në krye të BE-së

Ministrja gjermane e mbrojtjes, Ursula Von der Leyen do të jetë presidentja e re e Këshillit të Europës. Njeriu i besuar i Angela Merkel zëvendëson në këtë post Jean Claude Juncker. Emërimi i ministrit gjerman të mbrojtjes Ursula von der Leyen erdhi si një surprizë pasi kandidatët kryesorë u refuzuan. …

Më shumë