Aktuale

Kufijtë e Europës hapen sërish

Kufizimet e vendosura për udhëtimet brenda Bashkimit Europan po hiqen njëra pas tjetrës. “Zhvillimi i favorshëm” e bën të mundur. Ballkani Perëndimor duhet të presë, me gjasë deri më 1 korrik.Nga e hëna, më 15 qershor kufijtë e brendshëm të BE do të hapen gati plotësisht. Po si qëndron puna …

Më shumë

Sanxhak: Serbëve iu pengon flamuri shqiptar në tubimet e SDA

Me rrjedhjen e fushatës gjithnjë e më shumë flitet për shqiptarizimin brenda SDA Sanxhak të Sylejman Ugljanin dhe në gjithçka po përzihet kreu i shoqatës “Kosova për Sanxhak” e Ismet Azizit, shkruan “Danas. Ai para dy jave sipas “Danas” në grupet e shoqatës që drejton ka dërguar thirrje bashkëkombës-ve të …

Më shumë