Mërgatë

Itali: Përurohet busti i Skënderbeut dhe abetarja arbëreshe

Në komunën Chieuti të Italisë sot është inaguruar busti i heroit Gjergj Kastrioti – Skenderbeu. E komuniteti arbëresh e priti “Skenderbeun” me veshje kombëtare e flamuj shqiptarë e italianë, shkruan albinfo.ch. E po ashtu, në këtë ditë u përurua edhe botimi i Abetares në gjuhën arbëreshe nga studiuesi Mario Massaro …

Më shumë