Këshilla

Dhjetë këshilla të Ukshin Hotit për Kombin Shqiptar

1) Historia e shqiptarëve nuk duhet bërë nga të tjerët, por duhet njohur nga të tjerët. 2) Shqiptarët duhet të jetojnë dhe t’i preferojnë vlerat e një botë me raporte të çiltra e humane, me konkurrencë të lirë të mendimit dhe të ideve, me kritere të njëjta të zgjedhjes së …

Më shumë

Shkollë në kushte shtëpie? – Ja 5 mënyra praktike që fëmijët tuaj të mësojnë, të argëtohen dhe të jenë të shëndetshëm

Familjet në të gjithë botën po përpiqen të kuptojnë se si mund tia dalin mbanë të shkollojnë fëmijët e tyre në kushte shtëpie si pasojë e izolimit të detyruar të shkaktuar nga përhapja e Koronavirusit. Sipas specialistëve ekzistojnë 5 mënyra të thjeshta dhe praktike për të mbajtur fëmijët e angazhuar …

Më shumë