Thënie

Kastriot BERISSA: “AntiAmerikanët e AntiEuropianët më të medhenjë janë tërë udhëheqësit aktual të shteteve shqiptare dhe klasa politike shqiptare; kriminale, klanore, antikombëtare…!”

“Nuk mund të ketë shtet zhvillimor euroatlantik, pa tatim pagues të rregulltë. Nëse e vjedh shtetin tënd i ke mohuar familjes dhe kombit të mirat e një shteti normal të botës perëndimore. AntiAmerikanët e AntiEuropianët më të medhenjë janë tërë udhëheqësit aktual të shteteve shqiptare dhe klasa politike shqiptare; kriminale, …

Më shumë

Platoni: “Njerëzit e mirë nuk kanë nevojë për ligjet që të mësojnë se si të veprojnë me përgjegjesitë. Njerzit e këqinjë kërkojnë me kujdes brenda ligjeve për të gjetur mënyra për tu fshehur pas tyre.”

“Njerëzit e mirë nuk kanë nevojë për ligjet që të mësojnë se si të veprojnë me përgjegjesitë. Njerzit e këqinjë kërkojnë me kujdes brenda ligjeve për të gjetur mënyra për tu fshehur pas tyre.” – Platoni shqiptari i vjetër

Më shumë

Hamëz Jashari: Këtu gjithandej është tokë etnikisht e pastërt Shqiptare… Këtu nuk mbanë në mendë askushë që ka pasur sërbë ndonjëherë në jetë

“Kush është i marrë tash të qëndroj në malë, kur këtu gjithandej është tokë etnikisht e pastërt Shqiptare…Këtu nuk mbanë në mendë askushë që ka pasur sërbë ndonjëherë në jetë, prej Ilirëve dhe para Ilirëve qysh kur dielli e ngrohë këtë tokë ne jemi këtu… Sërbët kanë ardhur këtu me …

Më shumë

“Me besim në vete e ke fituar garën para se ta fillosh”

31 thënie nga Ciceroni, oratori i përjetshëm i historisë 1- Të jesh injorant i asaj që ka ndodhur kur ti s’kishe lindur, është të mbetesh gjithmonë fëmijë. 2- Miku është një vetvete e dytë. 3- Një shtëpi pa libra është një trup pa shpirt. 4- Aftësia pa nder është e padobishme. 5- Këshillat në pleqëri …

Më shumë