Filozofi

Kastriot BERISSA: UÇK-në dhe luftën e pastër të çlirimit nga pushtuesit e egër serbokarpatian nuk e ndot dot ASKUSH vepra individuale kriminale e antikombëtare e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Ali Ahmetit apo kujtdo tjetër!

UÇK-në dhe luftën e pastër të çlirimit nga pushtuesit e egër serbokarpatian nuk e ndot dot ASKUSH vepra individuale kriminale e antikombëtare e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Ali Ahmetit apo kujtdo tjetër! UÇK-ja ka fituar përjetësinë për shkak të gjakut të derdhur për liri; nga vashat dhe djemtë më të …

Më shumë

Kastriot BERISSA: “AntiAmerikanët e AntiEuropianët më të medhenjë janë tërë udhëheqësit aktual të shteteve shqiptare dhe klasa politike shqiptare; kriminale, klanore, antikombëtare…!”

“Nuk mund të ketë shtet zhvillimor euroatlantik, pa tatim pagues të rregulltë. Nëse e vjedh shtetin tënd i ke mohuar familjes dhe kombit të mirat e një shteti normal të botës perëndimore. AntiAmerikanët e AntiEuropianët më të medhenjë janë tërë udhëheqësit aktual të shteteve shqiptare dhe klasa politike shqiptare; kriminale, …

Më shumë

Zeusi ishte Pellazg

Në lundrimet e mia me barkën e vogël  nëpër Oqeanin e madh të Pellazgjisë  shpesh rrëmbehem nga valët e mëdha të mohimit , të injorimit dhe të tëhuajsimit të historisë . Nga: Mathieu Aref Fatbardhësisht që në atë det të trazuar dhe i cili si duket i duhet edhe shumë …

Më shumë

Deklaratë e Lëvizjes Kombëtare “Kastriotët e Shqipërisë”: Nga sot do të vëzhgohen në përpikshmëri të gjitha aktet antikombëtare të klasës politike, krerëve fetarë etj

KËSHILLI KOMBËTAR Lëvizja Kombëtare “Kastriotët e Dardanisë”Garda Kombëtare “Kastriotët e Shqipërisë” 21 Qershor 2020Krujë, Shqipëri DEKLARATË KËSHILLI KOMBËTAR në Mbledhjen Urgjente të mbajtur më 20 Qershor njëzëri dhe pa asnjë kundërshtim ka miratuar të gjitha kërkesat e propozuara nga Komandanti i Përgjithshëm i Gardës Kombëtare z. Arbër Dardan Topulli për:1. …

Më shumë

Dekodimi i kodit hyjnor të Kastriot Berissa-jt: 3PN999AL

Në tri gjenerata P….. e Nënës çdo antishqiptari,bythëkrisur tradhtarë; bagëtive mendjetashë të paarsimuara dhe për nderë të Arbërisë – AL = Albania. Numri tre poashtu simbolizon martesën dhe obligimin hyjnor të çdo shqiptari/e të shumëfishoj vetveten 3 herë dhe kësisoj ngritet nataliteti i kombit hyjnor të Zotit: GJAKUT TË BIJVE …

Më shumë

Femrat në syt e meshkujve sipas Paulo Coelhos

Femrat në sytë e një mashkulli? Nuk ka rëndësi se sa peshojnë. Është e mahnitshme të prekësh, të përqafosh dhe të përkëdhelësh trupin e një femre. Ta dimë se sa peshon, nuk na provokon asnjë emocion. Nuk e kemi idenë se sa është masa jote, ose nëse je në formë. …

Më shumë