Opinion

Ne, bijtë e Shqipërisë, duhet ta shpëtojmë atdheun nga shpërbërja

Nga Aurel Dasareti, USA, ekspert i shkencave ushtarake-psikologjike(dasaretiaurel@yahoo.com.au) Çfarë ndodh kur shërbëtorët e shtetit bëhen zot i saj dhe e përdorin shtetin për qëllimet e veta? Autoriteteve joligjore të dy shteteve tona të dështuara u është dhënë një fuqi jo vetëm mbi qytetarët, por edhe mbi sistemin. Ata kanë marrë kontrollin e …

Më shumë

Kastriot BERISSA: UÇK-në dhe luftën e pastër të çlirimit nga pushtuesit e egër serbokarpatian nuk e ndot dot ASKUSH vepra individuale kriminale e antikombëtare e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Ali Ahmetit apo kujtdo tjetër!

UÇK-në dhe luftën e pastër të çlirimit nga pushtuesit e egër serbokarpatian nuk e ndot dot ASKUSH vepra individuale kriminale e antikombëtare e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Ali Ahmetit apo kujtdo tjetër! UÇK-ja ka fituar përjetësinë për shkak të gjakut të derdhur për liri; nga vashat dhe djemtë më të …

Më shumë

Politikës Shqiptare nuk i duhen gjelat që rrinë mbi vezë, por burrat që janë të zot në mbrojtjen e Kombit dhe Vendit

Nga Aurel Dasareti, USA, ekspert i shkencave ushtarake-psikologjike(dasaretiaurel@yahoo.com.au) Atdheu ynë lindi burra të fortë, që shkëlqenin lart në qiell. Gjithmonë besnikë ndaj vendit të tyre dhe luftuan kundër çfarëdo frike të brendshme. Por, ku gjenden sot të tillë?! Të shtrëngohet dikush të durojë vuajtje apo poshtërime pa pasur mundësinë as të mbrohet, është një prej shfaqjeve …

Më shumë

Deklaratë e Lëvizjes Kombëtare “Kastriotët e Shqipërisë”: Nga sot do të vëzhgohen në përpikshmëri të gjitha aktet antikombëtare të klasës politike, krerëve fetarë etj

KËSHILLI KOMBËTAR Lëvizja Kombëtare “Kastriotët e Dardanisë”Garda Kombëtare “Kastriotët e Shqipërisë” 21 Qershor 2020Krujë, Shqipëri DEKLARATË KËSHILLI KOMBËTAR në Mbledhjen Urgjente të mbajtur më 20 Qershor njëzëri dhe pa asnjë kundërshtim ka miratuar të gjitha kërkesat e propozuara nga Komandanti i Përgjithshëm i Gardës Kombëtare z. Arbër Dardan Topulli për:1. …

Më shumë

KASTRIOTËT E SHQIPËRISË: REAGOJNË KUNDËR QEVERISË ANTIKOMBËTARE TË EDI RAMËS & KUNDËR TERRORIT SHTETËROR TË TIJ NDAJ “DJEMVE TË LABËRISË”

Lëvizja Kombëtare “Kastriotët e Shqipërisë”  18 Qershor 2020 Drenicë, Shqipëri  Reagim Lëvizja Kombëtare “Kastriotët e Shqipërisë” reagon fuqishëm ndaj terrorit shtetëror “Greko-Rama” të shtetit shqiptar që fatkeqësisht është nën urdhërat e drejtëpërdrejta të shërbimit sekret e famëkeq grekomadh.  Reagojmë fuqishëm ndaj terrorit të ushtruar kundër “Djemve të Labërisë”, të cilët …

Më shumë

Deklaratë rreth provokimeve terroriste shtetërore greke ndaj Republikës së Shqipërisë

Lëvizja Kombëtare “Kastriotët e Shqipërisë”  16 Qershor 2020 Drenicë, Shqipëri  Deklaratë  Lëvizja Kombëtare “Kastriotët e Shqipërisë”, si lëvizje mbarëkombëtare që synon rikthimin në identitet Arbëror dhe bashkimin fizik të trojeve shqiptare në një shtet të vetëm kombëtar – Shqipëri të Bashkuar i bënë thirrje popullit shqiptar, klasës politike, shoqatave & …

Më shumë

Medvegja e madhe dhe rrugëtimi i saj drejt zhbërjes

Granit Shala Sot, shqiptarët nëse kan një plagë ajo është Medvegja. Medvegja pjesa e Luginés së Preshevës po zhbëhet cdo ditë e më tepër, asaj po i këputen trëndalifat ditë për ditë nga regjjstri civil, ajo po shpopullohet. Thirrje urgjente nga Medvegja për Ministritë e Jashtme Kosovë dhe Shqipëri për …

Më shumë