Të ndryshme

Ishte shqiptari më i kërkuar nga amerikanët, fliste 18 gjuhë

Në vitet ’20 në Shqipëri do të vinte një mision amerikan që do të angazhohej për të kapërcyer pasojat e Luftës së Parë Botërore. Misionarët e Kryqit të Kuq Amerikan do të ofronin strehim, ushqim, vizita mjekësore e arsimim për popullatën shqiptare Shqiptari i shumëkërkuar nga misionarët amerikanë në vitet …

Më shumë

Shqipëria një prej alternativave më të mira për turizëm

Ndërsa udhëtimet drejt disa prej destinacioneve më të preferuara në juglindje të detit Mesdhe nuk janë më të sigurta, njerëzit kërkojnë një alternativë më të mirë dhe shumica vendosin të vizitojnë Shqipërinë dhe ne e mbështesim shumë këtë ide, shkruan faqja e njohur polake e udhëtimeve turistike, www.mywanderlust.pl. Bregdeti shqiptar …

Më shumë