Receta shqiptare

Ballakumet e Ditës së Verës – Recetë Elbasani

Përbërësit për përgatitjen e 15-20 ballakumeve: 1 kg sheqer i imët, 400 g. gjalp (ose dhe 450 g.), mundësisht prej qumështit të dhive, ose dhe lopëve, 1 kg miell misri i situr imët, 7 kokrra vezë (ose dhe 8) të freskëta, 1 filxhan qumësht, 1 filxhan miell gruri. Përgatitja: Merret …

Më shumë