Pa Shqipëri të Bashkuar nuk do të ketë stabilitet në Gadishullin Ilir!

Askush nuk duhet të ketë frikë nga jetësimi i Shqipërisë së Bashkuar. Aspirata dhe e drejta e jonë e ligjshme për bashkim kombëtar nuk paraqet rrezik për askënd dhe nuk është kundër askujt, përkundrazi është premisë themelore për lirinë e vërtetë të shtetëve fqinje, të cilat aktualisht janë nën ethet e shovinizmit dhe ekspansionizmit mesjetar. Pa Shqipëri të Bashkuar nuk do të ketë stabilitet në Gadishullin Ilir!

Kastriot Berishaj

Pjesë nga Platforma për Shqipëri të Bashkuae

Shiko poashtu

Mërgata shqiptare ka qenë dhe është motorri kryesor i ndryshimeve pozitive

Mërgata shqiptare dhe kolonitë e hershme shqiptare gjatë gjithë historisë kanë dhënë kontribut të pazëvendëshueshëm …

Leave a Reply