Mërgata shqiptare ka qenë dhe është motorri kryesor i ndryshimeve pozitive

Mërgata shqiptare dhe kolonitë e hershme shqiptare gjatë gjithë historisë kanë dhënë kontribut të pazëvendëshueshëm në përpjekjet e popullit shqiptar për zhvillimin e arsimit e të kulturës shqiptare, ngritjen e vetëdijes kombëtare, çlirimin e atdheut nga robëria, mbrojtjen e tij nga copëtimi dhe bashkimin e Shqipërisë, si dhe në gjitha proceset e tjera me rëndësi.

Kastriot Berishaj
Platforma për Shqipëri të Bashkuar

Shiko poashtu

Pa Shqipëri të Bashkuar nuk do të ketë stabilitet në Gadishullin Ilir!

Askush nuk duhet të ketë frikë nga jetësimi i Shqipërisë së Bashkuar. Aspirata dhe e …

Leave a Reply