Home / Të ndryshme / Kryetari i LSHB-së, Kastriot Berishaj dhe kryetari i Hanit të Elezit, Rufki Suma zhvilluan takim zyrtar

Kryetari i LSHB-së, Kastriot Berishaj dhe kryetari i Hanit të Elezit, Rufki Suma zhvilluan takim zyrtar

Me rastin e 20 vjetorit, është venë gurthemeli i Muzeut të gjenocidit serb në Bllac. Pikërisht sot, kryetari i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar, z. Kastriot Berishaj i shoqëruar nga Dr. Muhamet Aliu dhe Vullnet Sadiku zhvilloi takim me kryetarin e Hanit të Elezit, z. Rufki Suma.

Kryetari i Hanit të Elezit, z. Rufki Suma gjatë ditës së sotme ka pritur shume delegacione shtetërore, por takim të veçant rezervoi për kryetarin e Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar, z. Kastriot Berishaj të cilin ndryshe nga të tjerët e priti në zyren e Komunës së Hanit të Elezit.

Kryetari Suma e njoftoj z. Berishaj rreth projekteve të Komunës dhe që të dytë u pajtuam për intensifikimin e takimeve dhe baskëpunimit të ngushtë për realizimin e synimeve kombëtare.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

E dua Shqipërinë, është toka jonë; nga Marin Mema

Ky vend ka halle, ka probleme, ka shumë pamundësi, varfëri, padrejtësi, ka mungesa të shumta e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *