Home / Aktuale / Arrestohet kryetari i Iniciativës Qytetare “Kastriotët e Dardanisë”

Arrestohet kryetari i Iniciativës Qytetare “Kastriotët e Dardanisë”

Kryetari i Iniciativës Qytetare “Kastriotët e Dardanisë”, z. Kastriot Berishaj është ndaluar nga Policia Shqiptare në kufirin e Morinës.

Ndales dhe ende nën mbajtje nga Policia e faqezinjëve të kryekriminelit Edi Rama dhe tradhtarit Ilir Meta! Gënjeshtrat për kinse largimin e barrierave kufitare u’a shitni të tjerve! NUK NA NDALNI DOT!

Kastriot Berishaj ka qenë kryetar i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar dhe është i shpallur “non grata” në Greqi, Turqi, Serbi, Mal të Zi dhe Maqedoni Veriore.

Kastriot Berishaj ka qenë kryetar i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar nga viti 16 korriku i vitit 2016 deri në mars të vitit 2019 dhe është i shpallur “non grata” në Greqi, Turqi, Serbi, Mal të Zi dhe Maqedoni Veriore.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Në Kanadë festohet 20 vjetori i ardhjes së refugjatëve shqiptarë nga Kosova

Forcat ushtarake të Kanadasë kishin marrë më shumë se 5 mijë shqiptarë nga Kosova gjatë …

One comment

  1. smunde te denohet zotri kastriot berisha te lirohet sa ma shpejte shqipnija le ti denoj ata greket qe i hekin tabelat ne vendisin tabela greke neper rruget e shqipnise shqipnija bone gabimin ma te madhe per denimin e zotri kastriotite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *