Home / Aktuale / LSHB DËNON ARRESTIMIN E ISH-KRYETARIT TË SAJ

LSHB DËNON ARRESTIMIN E ISH-KRYETARIT TË SAJ

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar

Reagim

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar reagon ashpër ndaj ndalesës dhe arrestimit të ish-kryetarit të LSHB-së z. Kastriot Berishaj tani kryetar i Iniciativës Qytetare ,, Kastriotët e Dardanisë” dhe kërkon lirimin e tij të menjëherëshëm në piken kufitare në Morinë.

LSHB-ja i kërkon Qeverisë Shqiptare që sa më parë ti heq ndalesat për veprimtarët e çeshtjës kombëtare dhe të mos i pengoi në misionin e tyre për Bashkimin e Shqipërisë.

Qeveria shqiptare duhet ti ndalon ekstremistët e Agimit të Artë që synojnë aneksimin e jugut të Shqipërisë e jo kryetarin e IQ. ,,Kastriotët e Dardanisë” z. Kastriot Berishaj i cili nuk paraqet rrezik për sigurin kombëtare.

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar
Frasher Racaj – kryetar

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Për pak sa nuk e njohën Kosovën, kërcënimi që Tadiq dhe Koshtunica morën nga SHBA-ja dhe Gjermania!

Ish-kryeministri dhe presidenti i Serbisë, Vojislav Koshtunica dhe Boris Tadiq ishin të gatshëm ta njihnin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *