Home / Thënie / Kastriot Berishaj: Me kokë në jastëk nuk do të vdes. Tërë fuqinë, djersen dhe jetën i’a kam falur Nënës Shqipëri dhe bashkimit të trojeve të saj!

Kastriot Berishaj: Me kokë në jastëk nuk do të vdes. Tërë fuqinë, djersen dhe jetën i’a kam falur Nënës Shqipëri dhe bashkimit të trojeve të saj!

“Me kokë në jastëk nuk do të vdes. Tërë fuqinë, djersen dhe jetën i’a kam falur Nënës Shqipëri dhe bashkimit të trojeve të saj!” – Kastriot Berishaj

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Atdheu është i përjetshëm, Ne jemi fluskë – krejt të përkohshëm, Lindim e vdesim me radhë, Vepra e ndershme nuk mplaket kurrë.

“Atdheu është i përjetshëm, Ne jemi fluskë – krejt të përkohshëm, Lindim e vdesim me …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *