Home / Thënie / Populli shqiptar ka një bandë maskarenjsh, rryshfetçinjsh, hafijesh dhe dallaverexhinjsh

Populli shqiptar ka një bandë maskarenjsh, rryshfetçinjsh, hafijesh dhe dallaverexhinjsh

“Populli shqiptar ka disa veti shumë të mira…por një bandë maskarenjsh, rryshfetçinjsh, hafijesh dhe dallaverexhinjsh kanë zënë të gjitha pozitat kyçe në politikën e vendit dhe është fare e pamundur t’i shkulësh.” – Fanoli i Madhe, 1924

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Zhbërja e padrejtësisë së 1913-es jetëson aktin juridik të 1912-es

“Zgjidhja e drejtë e çështjes kombëtare shqiptare mund të vij, vetëm duke e zhbërë padrejtësinë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *