Home / Kombëtare / Kastriot Berishaj / Feja, si mjet i dobishëm i armiqve për shkombëtarizimin e shqiptarëve

Feja, si mjet i dobishëm i armiqve për shkombëtarizimin e shqiptarëve

“Trojet shqiptare gjenden në një situatë tejet të rrezikshme. Shërbimet sekrete të armiqve tanë janë vënë në sulm ndaj nesh, qëllimeve tyre djallëzore me një përkushtim të paparë dhe krejtsisht haptas po ju shërben kleri fetar. Është momenti i fundit, që shqiptarët e vërtetë të flasin njëzëri dhe tu thuhet NDAL agjenteve të armiqve. Njëherit, duhet t’ua rikujtojmë atyre se këtu është Shqipëri dhe nuk lejohet fetarizimi (kupto: shkombëtarizimi) i popullit shqiptar. Tash e tutje, nuk duhet ti lusim, por ti detyrojmë, të ndërpresin aktivitetet e tyre antishqiptare!” – Kastriot Berishaj (19 Maj 2014)

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

“Vendi ndodhet në krizën institucionale më të rrëndë në 30 vite demokraci

Nga Përparim Spahiu Të gjithë kanë të drejtë të protestojnë, madje me zë të lartë, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *