Loading...
Home / Thënie / At Gjergj Fishta: Askush nuk është më i skllavëruar se ai që gabimisht mendon se është i lirë.

At Gjergj Fishta: Askush nuk është më i skllavëruar se ai që gabimisht mendon se është i lirë.

“Askush nuk është më i skllavëruar se ai që gabimisht mendon se është i lirë.” – At Gjergj Fishta

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Populli shqiptar ka një bandë maskarenjsh, rryshfetçinjsh, hafijesh dhe dallaverexhinjsh

“Populli shqiptar ka disa veti shumë të mira…por një bandë maskarenjsh, rryshfetçinjsh, hafijesh dhe dallaverexhinjsh …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *