Kush po i provokon shqiptarët e fshatit Martinaj në Mal të Zi? Cili është projekti që synon asimilimin e tyre?

Kush po i provokon shqiptarët e fshatit Martinaj në Mal të Zi? Cili është projekti që synon asimilimin e tyre?

Si humbën zona të tëra në Plavë dhe Guci? Çfarë fshihet pas dërgatave serbe në Shas, Rumi, por edhe në Shqipëri?

Ndiqni videon e plotë të dokumentarit të ciklit “Gjurmë Shqiptare” të gazetarit Marin Mema.

Shiko poashtu

Radomir Leban, gjyqtari i Kushtetueses i cili ndiqet nga Interpoli për krim të organizuara

Në muajin gusht të vitit 2018, presidenti Thaçi e dekretoi Radomir Lebanin, si gjyqtar i …

Leave a Reply