Home / Aktuale / Qendra Botërore e Fesë së Shqiptarizmit uron shqiptarët e besimit islam për Bajramin

Qendra Botërore e Fesë së Shqiptarizmit uron shqiptarët e besimit islam për Bajramin

Vëllezër dhe motra shqiptarë të besimit islam!

Në emër të besimtarëve të FESË SË SHQIPTARIZMIT: GËZUAR festën e Bajramit.

ZOTI na ndihmoftë që të ecim gjithmonë në rrugën e mirësisë, dashurisë ndër shqiptare dhe na udhëzoftë larg ndikimeve të vendeve, kombeve, kulturave e gjuhëve të huaja.

ZOTI na udhëzoftë drejtë jetësimit të Shqipërisë së Bashkuar. Gëzuar festën të gjithë juve që luteni shqip! Paçi bekimin e GJERGJ KASTRIOTIT !

KASTRIOT BERISHAJ

Qendra botërore e FESË SË SHQIPTARIZMIT

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Në Kanadë festohet 20 vjetori i ardhjes së refugjatëve shqiptarë nga Kosova

Forcat ushtarake të Kanadasë kishin marrë më shumë se 5 mijë shqiptarë nga Kosova gjatë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *