Home / Thënie / Kastriot Berishaj: Mos i shpallni luftë askujtë, pa e fituar betejën ndaj vetvetës.

Kastriot Berishaj: Mos i shpallni luftë askujtë, pa e fituar betejën ndaj vetvetës.

“Mos i shpallni luftë askujtë, pa e fituar betejën ndaj vetvetës.” – Kastriot Berishaj

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Ai që nuk bënë gjithçka dhe nuk jep gjithçka për ta bashkuar Shqipërinë; ai i ka mohuar gjithçka vetvetës dhe familjes.

“Ai që nuk bënë gjithçka dhe nuk jep gjithçka për ta bashkuar Shqipërinë; ai i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *