Home / Aktuale / Përdhosët flamuri kombëtar në Prishtinë/ Kastriotët e Dardanisë: MOS MA PREKNI FLAMURIN KOMBËTAR

Përdhosët flamuri kombëtar në Prishtinë/ Kastriotët e Dardanisë: MOS MA PREKNI FLAMURIN KOMBËTAR

Iniciativa Qytetare “Kastriotët e Dardanisë” reagojnë fuqishëm kundër pushtetit lokal të Prishtinës dhe shtetëror të Republikës së Kosovës të cilët me urdhër politik dhe antikombëtar kanë ulur flamurin kombëtar të shqiptarëve autokton, por akoma më keq e kanë hedh për toke dhe kësisoj kanë nxitur urrejtje ndaj shumicës së qytetarëve me kombësi shqiptarez

Iniciativa Qytetare “Kastriotët e Dardanisë” dhe une Kastriot Berishaj si nismëtar i saj nuk heshtim përball këtij veprimi antikombëtar të klasës politike.

Ata që deri dje, e kanë hequr flamurin kombëtar shqiptar tashmë janë larguar në Stamboll, Beograd etj, prandaj njejtë do ta këtë fatin edhe kjo klasë antishqiptare, që cenon interesat kombëtar duke privatizuar jashtëligjshëm tokën tonë dhe në heshtje duke dëbuar shqiptarët në Hungari e vende të tjera në botë.

Kastriot Berishaj
KASTRIOTËT E DARDANISË

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Në Kanadë festohet 20 vjetori i ardhjes së refugjatëve shqiptarë nga Kosova

Forcat ushtarake të Kanadasë kishin marrë më shumë se 5 mijë shqiptarë nga Kosova gjatë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *