Home / Aktuale / LIVE: Qytetarët në pritje të Clinton dhe Albright në sheshin “Skënderbeu”

LIVE: Qytetarët në pritje të Clinton dhe Albright në sheshin “Skënderbeu”

Qytetarë të shumtë janë mbledhur në sheshin Skënderbeu per të ndjekur ceremoninë. Ata mbajnë në duar flamuj amerikanë dhe pankarta me fotografinë e ish presidentit amerikan Bill Clinton.

Loading video

Gjithçka gati për nisjen e Tubimit qendror të shënimit të 20 vjetorit të hyrjes së trupave të NATO-s në Kosovë, raporton“Bota sot”.

Ky tubim mbahet në sheshin “Skënderbeu”, ku marrin pjesë edhe ish presidenti amerikan Bill Clinton, ish-sekretarja amerikane e shtetit Madeline Albright, ish-komandanti i NATO-s gjenerali Wesley Clark e të tjera personalitete nga vendi dhe bota.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Në Kanadë festohet 20 vjetori i ardhjes së refugjatëve shqiptarë nga Kosova

Forcat ushtarake të Kanadasë kishin marrë më shumë se 5 mijë shqiptarë nga Kosova gjatë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *