Home / Kombëtare / Kastriot Berishaj / Shqiptarët i rrezikon kjo klasë politike e çorientuar, servile, kriminale dhe antikombëtare

Shqiptarët i rrezikon kjo klasë politike e çorientuar, servile, kriminale dhe antikombëtare

Nga Kastriot Berishaj

Shqipërinë, Kosovën dhe trojet e tjera të pushtuara të Shqipërisë, i rrezikon kjo klasë politike e çorientuar, servile, kriminale dhe antikombëtare, e cila heshtë për trojet e pushtuara shqiptare (Iliridën nën IRJM, Malësinë e Madhe nën Mal të Zi, Kosovën Lindore nën Serbi dhe Çamërinë nën Greqi), kjo klasë politike që nuk ndan fond të veçant për trojet e pushtuara shqiptare, kjo klasë politike e cila ende heziton për krijimin e tregut mbarëkombëtar shqiptar, kjo klasë politike e cila heziton të krijojë një ligë mbarëkombëtare, kjo klasë politike e cila nuk pajisë të gjithë shqiptarët padallim me pasaportë shqiptare, kjo klasë politike e cila ka degraduar sistemin arsimor kombëtar, kjo klasë politike e cila detyron shqiptarët të shpërngulen nga trojet e tyre, në mungesë të vendeve të punës dhe sigurisë jetësore dhe përfundimisht kjo klasë është e pa aftë për të udhëhequr shqiptarët, në rrugen e pashmangshme të jetësimit të shtetit kombëtar të shqiptarëve – Shqipërisë së Bashkuar, si parakusht për stabilitet rajonal dhe zhvillimin e mirëqënies afatgjate të kombit shqiptar.

Trojet shqiptare nuk janë të varfëra, por të varfëra i bënë kjo klasë politike, që është nën ndikimin e shteteve fqinje, armike dhe pushtuese të më shumë se gjysmës së trojeve tona.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

“Vendi ndodhet në krizën institucionale më të rrëndë në 30 vite demokraci

Nga Përparim Spahiu Të gjithë kanë të drejtë të protestojnë, madje me zë të lartë, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *