Kastriot Berishaj: Ai që nuk bënë gjithçka dhe nuk jep gjithçka për ta bashkuar Shqipërinë; ai i ka mohuar gjithçka vetvetës dhe familjes.

“Ai që nuk bënë gjithçka dhe nuk jep gjithçka për ta bashkuar Shqipërinë; ai i ka mohuar gjithçka vetvetës dhe familjes.” – Kastriot Berishaj

Shiko poashtu

“Për t’u edukuar nuk mjafton vetëm arsimimi”

Sigmund Freud (Zigmund Frojd) është themeluesi i psikanalizës. Frojdi doli i pari me idenë se …

Leave a Reply