Home / Histori / Hartë e vitit 1600, nuk egziston Servia e as Greqia

Hartë e vitit 1600, nuk egziston Servia e as Greqia

Një hartë rreth viteve 1600, duket qartë edhe mosekzistenca e Greqisë, deri në kohën kur fuqitë e mëdha rreth viteve 1830 e formuan si një shtet artificial në dëm të Arbërorëve, dhe të shqiptarëve në përgjithësi!

14956542_1263914353680261_1447385681644075525_n

Marrë nga Fatmir Hasani.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Pilis, “P’lisi” – Etimologji – Magjike gjuha shqipe!

Shkruan: Aleksander HASANAS Dihet e njihet nga të gjithë se kjo lloje Kësule prodhohet krejtësisht …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *