10 gjërat që çiftet e lumtur bëjnë para se të shkojnë për të fjetur

Është bukur të flasësh për dashurinë me gjeste romantike, darka intime dhe udhëtime ëndërrash … bukuria vjen kur fillon të përjetosh jetën e përditshme dhe të mbash shkëndijën ndezur dita ditës.

Megjithatë ka çifte që arrijnë të mbeten romantik, pavarësisht viteve të martesës, fëmijëve për t’u kujdesur, karrierave për të ndjekur dhe problemeve personale që nuk mund të zgjidhen shpejt.

Si? Këtu janë 10 këshilla të thjeshta që duhet të ndiqni përpara se të shkoni në shtrat për ta bërë çiftin tuaj “të përsosur” dhe për ta mbajtur gjallë intimitetin.

Mbajini telefonat celularë larg kur jeni bashkë

Ndaloni së foluri për punën

Shkoni në gjumë në të njëjtën kohë

Keni një rutinë bashkë, kujdesuni ta mbani atë

Gjeni një moment të ditës për të folur

Mos u grindni

Vendosni fëmijët të flenë në dhomat e gjumit të tyre

Mos pini duhan

Bëjini nga një masazh njëri-tjetrit

Shkëmbeni fjalë dashurie.

Shiko poashtu

5 ushqimet më të mira kundër plakjes

Të pasurit e një lëkure të bukur e të pastër fillon që me mënyrën se …

Leave a Reply