Home / Aktuale / Hoxha allaturk i Drenasit i reagon fizikanit që tha se i duhet një vërtetim se Zoti ekziston

Hoxha allaturk i Drenasit i reagon fizikanit që tha se i duhet një vërtetim se Zoti ekziston

Profesor dhe fizikan, Shukri Klinaku, ka shpjeguar se çka thotë shkenca mbi njerëzimin, universin dhe fetë.

I pyetur se a beson në ekzistencën e Zotit, fizikani përgjigjet: “Unë për nga profesioni jam fizikan dhe e imja është që me punu që me zbulu fakte që të mbështetemi në to, të mos ia lëmë besimit, por të mbështetemi në to. Ndërsa, sa i përket zotit, për bindjen time, ai është për mua një postulat. Unë preferoj që postulatet me i vërtetu”, ka thënë Klinaku.

E për këtë i ka reaguar hoxha i Drenasit, Osman Musliu, i cili thotë se Vërtetimin e ka në trupin e tij dhe gjithçka që sillet rreth tij.

“Vërtetimin e ka në trupin e tij dhe kah do që sillet për rreth vetes, nëse ka sy dhe logjik që shohin dhe mendojnë drejt”, ka shkruar Musliu në një koment në Facebook.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Ministri Endrit Shala urdhëron mbylljen e festivalit “Beer and Wine”

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka urdhëruar mbylljen e festivalit “Beer and Wine” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *