Petro Nini Luarasi: Ta dashurojmë dhe ta përparojmë gjuhën dhe kombin tonë, si të vetmet tallanta që na besoi Perëndia për provë të vlerës sonë midis kombeve të tjerë…

“E vërteta bën fenë, dhe jo feja të vërtetën…Ta dashurojmë dhe ta përparojmë gjuhën dhe kombin tonë, si të vetmet tallanta që na besoi Perëndia për provë të vlerës sonë midis kombeve të tjerë……Kush është frikacak kundrejt së drejtës, bëhet tradhëtar i mëmëdheut dhe i vetes së tij” – Petro Nini Luarasi

Shiko poashtu

Çfarë është dashuria? Një përshkrim i mrekullueshëm nga Orhan Pamuk

Siç ndodh shpesh me shkrimtarë të mëdhenj, dashuria është një nga temat e përsëritura në …

Leave a Reply