Home / Kombëtare / LAJMI I FUNDIT: Fillon grumbullimi i emrave për zyrtarizimin e Fesë së Shqiptarizmit

LAJMI I FUNDIT: Fillon grumbullimi i emrave për zyrtarizimin e Fesë së Shqiptarizmit

Në 575 vjetorin e Besëlidhjes së Lezhës të mbajtur më 2 mars 1444, ku u vendosen themelet për ndërgjegjen e bashkimit dhe traditës shtetërore shqiptare, Qendra Botërore e Fesë së Shqiptarizmit njofton tërë shqiptarët me vetëdije të pastër arbërore se kemi filluar grumbullimin e emrave për zyrtarizimin formal të Fesë së Shqiptarizmit.

Prandaj, ftojmë tërë shqiptarët kudo që janë dhe që dëshirojnë të nënshkruajnë letren zyrtare për zyrtarizimin e Fesë së Shqiptarizmit, të na shkruajnë në e-mail adresen kastriotet@icloud.com, duke cekur qartë:

EMRIN, MBIEMRIN, ATËSINË DHE VENDBANIMIN!

ZOTI na ndihmoftë që të ecim gjithmonë në rrugën e mirësisë, dashurisë ndër shqiptare dhe na udhëzoftë larg ndikimeve të vendeve, kombeve, kulturave e gjuhëve të huaja.

Paqi bekimin hyjnor të Nënës Shqipëri!

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

E thotë sërish Moisiu: Kosova është krahinë e Shqipërisë, Evropa u ka borxh shqiptarëve

Ish presidenti i Shqipërisë, Alfred Moisiu, në një intervistë për Televizionin Shqiptar, e ka ripërsëritur …

One comment

  1. Bajram Gashi

    ZOTI na ndihmoftë që të ecim gjithmonë në rrugën e mirësisë, dashurisë ndër shqiptare dhe na udhëzoftë larg ndikimeve të vendeve, kombeve, kulturave e gjuhëve të huaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *