Të dashur, por jo shtypës, shovinistë, por jo urrejtës. Pastaj shqiptari kultivon një cilësi të madhe që e bën paqësor. Gruan

“Të dashur, por jo shtypës, shovinistë, por jo urrejtës. Pastaj shqiptari kultivon një cilësi të madhe që e bën paqësor. Gruan! Aty ku anglezi shëtit me faqoren e alkolit, shqiptari ecën me femër, brune, të pashme. Të bukur si një gol i Payet. Qofsh i bekuar shqiptar! Më i pastër se sheshi përpara kishës. Aty ku anglezi do të derdhë vulgaritetin e tij mbi trotuar, shqiptari pret në rradhë!” – mediat franceze/Francë – 2016

Shiko poashtu

Gjergj KASTRIOTI: “Pika kulmore e një lufte është çorientuese, duhet ndjerë pasiguria (rreziku). Atëherë kujdesi dhe guximi do të ju shërbejnë më mirë se sa pasuria.”

“Pika kulmore e një lufte është çorientuese, duhet ndjerë pasiguria (rreziku). Atëherë kujdesi dhe guximi …