Kastriot BERISHAJ: “AntiAmerikanët e AntiEuropianët më të medhenjë janë tërë udhëheqësit aktual të shteteve shqiptare dhe klasa politike shqiptare; kriminale, klanore, antikombëtare…!”

“Nuk mund të ketë shtet zhvillimor euroatlantik, pa tatim pagues të rregulltë. Nëse e vjedh shtetin tënd i ke mohuar familjes dhe kombit të mirat e një shteti normal të botës perëndimore. AntiAmerikanët e AntiEuropianët më të medhenjë janë tërë udhëheqësit aktual të shteteve shqiptare dhe klasa politike shqiptare; kriminale, klanore, antikombëtare…!” – Kastriot Berishaj

Shiko poashtu

SHQIPJA, GJUHA E PARË E SHKRUAR NË BOTË, GJUHA E FILLIMIT!

Zanafilla e krenarisë kombëtare Pse duhet ta njohim?! Përgjigje ndaj krizës së identitetit.Sumerianët – djepi …