Kastriot BERISHAJ: UÇK-në dhe luftën e pastër të çlirimit nga pushtuesit e egër serbokarpatian nuk e ndot dot ASKUSH vepra individuale kriminale e antikombëtare e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Ali Ahmetit apo kujtdo tjetër!

UÇK-në dhe luftën e pastër të çlirimit nga pushtuesit e egër serbokarpatian nuk e ndot dot ASKUSH vepra individuale kriminale e antikombëtare e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Ali Ahmetit apo kujtdo tjetër! UÇK-ja ka fituar përjetësinë për shkak të gjakut të derdhur për liri; nga vashat dhe djemtë më të mirë të Atdheut! Gjarpëri (kupto: zmija), nëntoka, Alioviči (Ali Ahmeti) etj etj kanë përgjegjësi individuale; LIGJI NDËRKOMBËTAR nuk e njeh konceptin e DËNIMIT KOLEKTIV të asnjë kombi; përndryshe: populli turkoaziatik, serbokarpatian, grekoartificial etj etj do ishin dënuar qysh moti; prandaj mjaft u fshehët pas KRENARISË SË KOMBIT: UÇK-së; koha juaj e errët mbaroj. Do të përgjigjeni për çdo vepër individuale; nëse vërtetohet që ka një të tillë, nëse jo atëherë TAKE IT EASY SKENDERBEGS, sepse nuk ju dënon askush pa vepër kriminale! Kaq për sonte! Rroftë kombi hyjnor Arbëror, pa mbetjet e aemiqve dhe shërbëtorëve të tyre ✊🇦🇱✌️🇺🇸🙏!

ZOTI naltë, AMERIKA poshtë, hajnat e vrasësit në BURG!

Kastriot Berishaj
Lëvizja Kombëtare “Kastriotët e Shqipërisë”
Garda Kombëtare “Kastriotët e Shqipërisë”

Shiko poashtu

ETIMOLOGJI: Domethënia e Ylberit

Nga Kastriot BERISHAJ Jeni duke i nderuar dhe përmbushur premtimet e bëra për bashkimin e …