Opinionisti, porosi Kurtit: Tani e tutje nuk të jepet e drejta të përzihesh te shqiptarët e Maqedonisë

Opinionisti dhe njohësi i çështjeve politike në Maqedoni Sulejman Mehazi, i ka dërguar një porosi ish-kryeministrit të Kosovës Albin Kurtit.

Ai ka thënë se tani më Kurti nuk ka “të drejtë të përzihet në punët e shqiptarëve të Maqedonisë Veriore”, pasi sipas tij, ata tani kanë tre deputetë më shumë se Lëvizja Vetëvendosje.

Reagimi i plotë i Mehazit dërguar në “Bota sot”:

Letër e shkurt Albin Kurtit

I nderuar Albin Kurti, tani e tutje nuk të jepet e drejta të përzihesh te shqiptarët e Maqedonisë Veriore që kanë tre deputetë më shumë se partia juaj në Kosovë, ju 30 deputetë, kurse shqiptarët e Maqedonise 33 deputetë.

Shiko poashtu

Garda Kombëtare e Lëvizjes “Kastriotët e Shqipërisë”, është detyruar të filloj veprimin në pjesën jugore të Republikës së Shqipërisë

21 Korrik 2020Krujë, Shqipëri De.-ShP-006/20 DEKLARATË Përveç shovinizmit & terrorizmit të Turko-Osmandhinjëve, kombi Arbëror po …