Garda Kombëtare e Lëvizjes “Kastriotët e Shqipërisë”, është detyruar të filloj veprimin në pjesën jugore të Republikës së Shqipërisë

21 Korrik 2020
Krujë, Shqipëri

De.-ShP-006/20

DEKLARATË

Përveç shovinizmit & terrorizmit të Turko-Osmandhinjëve, kombi Arbëror po përballet edhe me sfidat nga azilantët aziatikë jashtëligjshëm të vetquajtur “grek”, të cilët përmes pensioneve, dokumenteve “greke” & “ndihmave” (granteve) të Bashkimit Europian po e helenizojnë jugun e Shqipërisë, që nga Konispoli e Kakavija deri në Tepelenë.

Ky territor paraqet pretendimet shoviniste e të jashtëligjshme; të organizatave terroriste “verio-epirote” që shteti shqiptar me të drejt dhe për shkak të cënimit të integritetit sovranitetit e integritetit territorial i ka shpallur pretendime shoviniste e organizata terroriste.

Në mungesë organeve shtetërore të Republikës së Shqipërisë, për shkak se organet e sigurisë kombëtare nuk janë prezente në pjesën jugore të Republikës së Shqipërisë, Garda Kombëtare është detyruar të filloj veprimin në këtë pjesë.

Deri dje nën Sali Berishën, sot nën Edi Ramën dhe gjatë gjithë kohës nën mbikqyrjen e të dekoruarit nga Parlamenti “Grek”; Ilir Meta procesi i shkombëtarizimit, keqorientimit dhe asimilimit vazhdon të paraqes një kërcenim serioz për sigurinë kombëtare, prandaj Garda Kombëtare “Kastriotët e Shqipërisë” me urdhër të veçantë ka miratuar aktivizimin në këtë pjesë të Atdheut dhe ka vënë nën vëzhgim individë & organizata që shkellin kushtetueshmërinë e Republikës së Shqipërisë.

Kastriot Berissa
Kryetar i Këshillit Kombëtar të
Lëvizjes Kombëtare “Kastriotët e Shqipërisë”

Arbër Dardan Topulli
Komandat i Përgjithshëm i
Gardës Kombëtare “Kastriotët e Shqipërisë

Shiko poashtu

Të dhunuarave gjatë luftës pandemia iu “ktheu” tmerrin, s’gjetën mbështetje nga shteti

Marsi, prill e maji po i kujton Kosovën e përgjakur të dy dekadave më parë. …