Fondacioni “Kastriot Berissa”, ndihmon ish-ushtarët e UÇK-së Fadil & Mevlide Emerllahun nga Ferizaj dhe familjen Luka nga Durrësi

Se ana humane e mërgatës sonë asnjëherë nuk ka munguar, tregon edhe shembulli i përkushtimit ndaj njerëzve më nevojë, që vije nga Kanadaja e largët, konkretisht nga Fondacioni “Kastriot Berissa” që ka ndihmuar dy familje për t’i përballur vështërsitë në të cilat i ka përplasur jeta.

Nga ky fondacion janë ndihmuar qifti bashkshortor Fadil dhe Mevlide Emerllahu nga Ferizaj, të cilët përshkak të një problem shëndetësor nuk kanë mundur që të kenë fëmijë. Fadil Emerllahu është veteran i UÇK-së, po ashtu pjesëmarrës edhe në Ushtrinë Çlirimtare Kombëtare si dhe në UÇPMB.

Nga ky fondacion është ndihmuar edhe prindëri Arian Luka i cili ka një fëmiju 2.5 vjeçar që vuan nga një lloj i epilepsisë së rëndë.

Fondacioni “Kastriot Berissa”, është themeluar nga kryetari i Lëvizjes Kombëtare “Kastriotët e Shqipërisë”, njëherit ish-kryetar i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar z. Kastriot Berissa. z. Berissa poashtu njihet si humanist i madh me kontribut të vazhdueshëm për ish-ushtarët e ushtrive çlirimtare dhe në vitin 2018 ka qenë donator i ndërtimit të një shtëpije për familjet në nevojë.

Shiko poashtu

Garda Kombëtare e Lëvizjes “Kastriotët e Shqipërisë”, është detyruar të filloj veprimin në pjesën jugore të Republikës së Shqipërisë

21 Korrik 2020Krujë, Shqipëri De.-ShP-006/20 DEKLARATË Përveç shovinizmit & terrorizmit të Turko-Osmandhinjëve, kombi Arbëror po …