Kastriot Berissa rikthehet në krye të Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar
Këshilli i Përgjithshëm Kombëtar

5 Shtator 2020

Për shkak të sitauatës së krijuar nga pandemia Covid-19, Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar e kishte të pamundur organizimin e Kuvendit Kombëtar zgjedhor te Lëvizjes, prandaj u detyrua që në mënyrë dixhitale (online) të bëhet votimi dhe zgjedhja e strukturave të reja të Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar si më poshtë:

Kastriot Berissa – Kryetar

Njëherit, Lëvizja Kombëtare “Kastriotët e Shqipërisë” dhe Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar u bashkuan nën një organizatë dhe nga sot LSHB-së, i shtohet edhe Garda Kombëtare “Kastriotët e Shqipërisë”.

Poashtu, Këshilli i Përgjithshëm vendosi që të ngrij të gjitha postet tjera të deritanishme, dhe askujt nuk i lejohet prononcimi politik në emër të Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar dhe strukturave të saj, përveç kryetarit të lartë cekur i cili njëherit është edhe kryetar i Këshillit të Përgjithshëm Kombëtar.

Shiko poashtu

Presidenti Trump ia sjell Kosovës njohjen nga Izraeli, sot Netanjahu do t’ia konfirmojë Hotit

Pas nënshkrimit të marrëveshjes mes Kosovës dhe Serbinë në Shtëpinë e Bardhë, Kosovën pritet ta …