Prishtinë, banorët pengojnë rindërtimin e xhamisë

Intervenimi i policisë ishte i nevojshëm në një mospajtim ndërmjet banorëve të një lagjeje në Prishtinë dhe zyrtarëve të Bashkësisë Islame.

Këta të fundit nisën rindërtimin e një xhamie, e banorët po thonë se me rrethoja po u bllokohet rruga, njofton Klan Kosova.

Shiko poashtu

Të dhunuarave gjatë luftës pandemia iu “ktheu” tmerrin, s’gjetën mbështetje nga shteti

Marsi, prill e maji po i kujton Kosovën e përgjakur të dy dekadave më parë. …