Home / Thënie / Gjergj Kastrioti: Zot ti je i lavdëruar, i nderuar dhe i bekuar, që sërish ke dëbuar ushtrinë turke nga vendi ynë

Gjergj Kastrioti: Zot ti je i lavdëruar, i nderuar dhe i bekuar, që sërish ke dëbuar ushtrinë turke nga vendi ynë

“Zot ti je i lavdëruar, i nderuar dhe i bekuar,  që sërish ke dëbuar ushtrinë turke nga vendi ynë, dhe e ke sjell vendin tonë në themelet e tij të vjetra, Atdheu im, unë jam i yti gjithmonë, Na e dhuro o Zot një fund të bekuar…” – Gjergj Kastrioti

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Ai që nuk bënë gjithçka dhe nuk jep gjithçka për ta bashkuar Shqipërinë; ai i ka mohuar gjithçka vetvetës dhe familjes.

“Ai që nuk bënë gjithçka dhe nuk jep gjithçka për ta bashkuar Shqipërinë; ai i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *