Besimtari i sinqertë shqiptar nuk lutet arabisht, por vetëm në gjuhën hyjnore shqipe

Nga Kastriot Berishaj

Besimtari i devotshëm i Fesë së Shqiptarizmit beson në ZOT, dhe asnjëherë nuk del kundër vullnetit të ZOTIT për të pasur SHQIPTAR dhe GJUHË SHQIPE, prandaj lutjet dhe tërë ceremoninë fetare e bënë në gjuhën hyjnore shqipe.

Besimtari i Fesë së Shqiptarizmit nuk i përulet të dërguarve të Vatikanit, Stambollit, Athinës, Beogradit apo qendrave tjera antishqiptare!

Zoti është i mëshirshëm ndaj të shkombëtarizuarve, të cilët dhunshëm janë detyruar të praktikojnë kultura të pushtuesve, prandaj rikthimi në identitet kombëtar vlerësohet lartë dhe padyshim kushdo që i rikthehet rrënjëve është i bekuar nga Zoti dhe Nënë Shqipëria!/Kastriotët.AL

Shiko poashtu

Millovan Gjillas: Shqiptarët janë autokton dhe populli më i vjetër i ballkanit

Nga Gjekë Gjonlekaj/New York Në gjysmën e dytë të shekullit të kaluar Millovan Gjillas ishte …

Leave a Reply