Pa rikthim në identitet kombëtar dhe largimin e kulturave të huaja, nuk ka bashkim kombëtar!

Nga Kastriot Berishaj

Objektet e kultit të feve të huaja janë shëndrruar në baza të organizatave terroriste të shteteve armiqësore, të cilat synim kryesor kanë, që përmes fesë dhe investimeve të tyre të mrapashta të tjetërsojnë shqiptarët në shkijë (kupto: serb, me origjinë shqiptare), osmanlinjë dhe përzirje të tjera artificiale të paidentitet. Kjo në fund do të kulmonte me shkombëtarizimin e  shqiptarëve dhe zhvillimin e një beteje “ndërshqiptare” për shfarrosjen totale të kombit shqiptar e zëvendësimin e shqiptarëve me aziatik nga Stambolli i Turqisë dhe Karpatët e Rusisë.

Dy shtetet shqiptare; Republika e Shqipërisë dhe Republika e Kosovës kanë detyrim ligjor e kushtetues mbrojtjen e sovranitetit të dy shteteve shqiptare dhe parandalimin e aktiviteteve të organizatave terrroriste në trojet tona.

Në rast se dy shtetet tona dështojnë, ashtu siç kanë dështuar deri sot të mbrojnë kushtetueshmërinë dhe identitetin kombëtar të shqiptarëve, atëherë populli autokton shqiptar ka të drejtë ligjore organizim për mbrojtjen e terësisë territoriale të Shqipërisë, Kosovës dhe viseve të tjera shqiptare.

Durimi i shqiptarëve ka fund, prandaj kërkohen veprime konkrete shtetërore, përndryshe ne do të fillojmë të kundërpërgjigjjemi në gjuhën që e kuptojnë dhe meritojnë armiqtë shovinistë ardhacak të shteteve hibride fqinje dhe armiqve të brendshëm.

Shiko poashtu

Millovan Gjillas: Shqiptarët janë autokton dhe populli më i vjetër i ballkanit

Nga Gjekë Gjonlekaj/New York Në gjysmën e dytë të shekullit të kaluar Millovan Gjillas ishte …

Leave a Reply