Sami Frashëri: Hoxhallarët, dërvishët dhe priftëria të mos përzihen në mësimet e në shkolla.

“Hoxhallarët, dërvishët dhe priftëria të mos përzihen në mësimet e në shkolla.” – Sami Frashëri

Shiko poashtu

Çfarë është dashuria? Një përshkrim i mrekullueshëm nga Orhan Pamuk

Siç ndodh shpesh me shkrimtarë të mëdhenj, dashuria është një nga temat e përsëritura në …

Leave a Reply