Home / Filozofi / Nuk jam antiTurk, antiGrek apo antiSerb, por jam vetëm proSHQIPTAR!
Kryetar i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar, autor i librit "Platforma për Shqipëri të Bashkuar" dhe pronar i korporatës "Kastriotët e Shqipërisë Inc."

Nuk jam antiTurk, antiGrek apo antiSerb, por jam vetëm proSHQIPTAR!

Nga Kastriot Berishaj

Kryetar i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar

Pseudopatriotat e facebook-ut, të financuar nga boshti antishqiptar ekstrem islamo-turkoshak dhe ortodokso-grekosllav u duhet përgjigjur në gjuhën që ata e kuptojnë më së miri; gjuhën e dylbive.

Si kryetar i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar, mua nuk me takon të jem politikisht korrekt ndaj shpifjeve të agjentëve të shërbimeve sekrete të armiqve dhe çmendurisë së injorantëve të feve prapanike, që propagandojnë tjetërsim, shkombëtarizim, antiShqiptarizëm, padituri dhe errësirë fetare të mesjetës, por as nuk mund të heshti ndaj lloj lloj mbetjeve të pushtuesve, të cilët dyshojnë në prejardhjen e tyre kombëtare, pikërisht përshkak të fizionomisë së tyre aziatike.

Më e rëndësishmja për mua është se shqiptarët me gjak dhe filozofi arbërore me kuptojnë, ndërsa pakicat joshqiptare të mësojnë gjuhën e Zotit; gjuhën shqipe dhe të respektojnë ligjin e Atdheut tonë; lutjet apo edhe mallkimet e tyre ti bëjnë në shqip, përndryshe dëbimi i tyre në vendin e origjinës e kanë të garantuar.

Nuk jam antiTurk, antiGrek apo antiSerb, por jam vetëm proSHQIPTAR!

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Qindra emra shqiptarë dhe ilirë për fëmijën tuaj

Shtatzënia është një proces i magjishëm nëpër të cilin kalon thuajse çdo grua. Normalisht se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *