ETIMOLOGJI: Ja kuptimi i emrit Ankara

Origjina e fjalëve të gjuhëve të ndryshme mund të shpjegohet vetëm në gjuhën shqipe, prandaj sot për ju kam përzgjedhur kuptimin e emrit Ankara. Edhepse mund të cilësohet si banale prapë e vërteta duhet thuhet pavarësisht çfarëdo arsyetimi, prandaj shkrimi i mëposhtëm nuk preferohet për moshën nën 18 vjeç.

Shkruar nga: Kastriot Berishaj

Ankaraja është kryeqyteti i Turqisë dhe është qyteti i dytë më i madh në Turqi pas Stambollit. Qyteti ka rreth 4.5 milionë banorë. Ankaraja ndodhet në qendër të Anadollit, në lartësinë mbidetare 850m.

Emri Ankara në gjuhën shqipe do të thotë (h)AN-KARA, që detyrimisht nënkupton një vend ku zhvillohen marrëdhënie seksuale ndërmjet dy personave apo më shumë, (h)AN-KARA në shumës, pra orgji seksuale të njëjtit seks, ai që ka dëshira të tilla në kundërshtim me vetë natyrën; që karakterizohet nga homoseksualizmi.

Banorët të një vendi me prirje homoseksuale për seks e dashuri, nga e ka origjinën edhe vet ky akt antinatyror.

Leave a Reply