KE refuzon Holandën: Nuk rikthehen vizat për Shqipërinë!

Më 31 maj Holanda dorëzoi zyrtarisht në Komisionin Evropian kërkesën e saj për pezullimin e lëvizjes së lirë të qytetarëve shqiptarë në zonën Shengen. Një debat i gjatë u zhvillua në Parlamentin holandez për këtë çështje, ndërkohë që më pas u miratua dhe kërkesa e iniciuar nga deputetja Toorenberg. Në …

Më shumë

Fizikani kosovar: Më duhet një vërtetim që zoti ekziston

Profesor dhe fizikan, Shukri Klinaku, ka shpjeguar se çka thotë shkenca mbi njerëzimin, universin dhe fetë. Në një intervistë për emisionin Pressing në T7 me profesorin e fizikës në Universitetin e Prishtinës, Shukri Klinaku, ka folur për Zotin, njerëzimin dhe krijimin e gjithçka që ekziston. Ai ka thënë se feja …

Më shumë

Islami është duke pësuar rënien në vendet arabe

Arabët po thonë gjithnjë se nuk janë më fetare, sipas sondazhit më të madh dhe më të hollësishëm të ndërmarrë nga Lindja e Mesme dhe Afrika e Veriut. Gjetjet kanë treguar se si arabët ndjehen për një gamë të gjerë çështjesh, nga të drejtat e grave dhe migrimi në siguri, …

Më shumë